Olet jotakin kautta päätynyt pienelle ja reippaalle sivustollemme, ja ehkäpä oletkin jo selaillut jopa artikkelejamme läpi. Uskomme, että monelle nousee artikkeleitamme lukiessa mieleen monenlaisiakin eri kysymyksiä liittyen esimerkiksi meihin ja sivustomme tarkoitusperiin. Juuri tämän takia olemmekin luoneet tämän osion, josta voit lukea hieman lisää siitä, minkä takia olemme perustaneet Rovaniemen Reipas -sivuston.

Sivustomme kannustaa liikkumaan

Yhä suuremmissa määrin kaikkialla maailmassa, myös Suomessa, on alettu heräämään siihen, kuinka suuri osa aikuisista ihmisistä on nykyään ylipainoisia. Suomessa ylipaino koskettaa reippaasti yli puolta aikuisista ihmisistä ja myös lapset kärsivät siitä jatkuvasti kasvavissa määrin. Tämä rasittaa jo nyt Suomen terveydenhuollon kapasiteettia, ja tulevaisuudessa siitä voidaan odottaa aiheutuvan vieläkin enemmän harmia. Siksi onkin tärkeää, että lähdemme taistelemaan yhdessä ylipainoa vastaan hauskimmalla mahdollisella tavalla – liikunnalla!

Monien liikkumattomien ihmisten kohdalla ongelma piilee siinä, että tämä eivät ole vielä löytäneet liikunnan riemua. Tämä johtuu usein siitä, ettei henkilö ole löytänyt vielä itselleen sopivaa liikuntamuotoa. Onneksi nykyisin on tarjolla enemmän liikuntamuotoja kuin koskaan ennen, joten on aivan takuuvarmaa, että jokaiselle löytyy jotakin itselle sopivaa. Sivustomme tarkoituksena onkin esitellä mahdollisimman kattavasti eri liikuntamuotoja ja liikunnallisia vaihtoehtoja ja inspiroida juuri sinua liikkumaan ja löytämään liikunnan ilon. Kun oikea laji löytyy, ei itse liikunta enää ole suorittamista, vaan hauska ja hartaasti odotettu tapahtuma.

Kenelle sivustomme on tarkoitettu?

Sivustomme on tarkoitettu aivan jokaiselle. Liikunta on tärkeää aivan jokaiselle vauvasta vaariin terveyden kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Nykyään onkin tarjolla monia eri liikuntamuotoja ääripäästä toiseen, joten aivan jokaiselle löytyy jokin sopiva liikuntaharrastus. Jos et ole vielä löytänyt omaasi, me haluamme artikkeliemme avulla auttaa, jotta sinäkin löydät liikunnan ilon.